Circuit Capadoccia

O saptamana de cunoastere a istoriei, culturii si atractiilor naturale, combinata cu vizitarea orasului Antalya.

Perioada 25 Aprilie – 02 Mai;

PRET: 539 Euro/ pers.(rezervari la 0723/ 699.399)

 

Pretul include:

  • 7 nopti cazare la hotel de 4*, cu mic dejun;
  • zbor direct charter pe ruta Bucuresti – Antalya si retur;
  • transfer aerport- hotel – aerport;
  • taxe de aeroport;
  • transport cu microbuzul sau autocarul pe perioada circuitului;
  • asistenta turistica in limba romana;

Vezi mai jos detaliile programului

Ziua 1 – 25.04.2018

Bucuresti - Antalya

Aeroportul Otopeni, imbarcare pe cursa charter Bucuresti-Antalya; sosire in Antalya, preluare de la aeroport si transfer catre hotelul de 4*, timp liber pentru odihna.

Ziua 2 – 26.04.2018

Antalya – Konya

Check out de la hotel si plecare cu microbuzul/autocarul spre KONYA. La sosire se viziteaza Manastirea Mevlana, mormantul lui Jalal ad-Din Muhammad Rumi, un filozof mistic al Islamului, cunoscut si sub numele de Mevlana sau Rumi, fondatorul ordinului Dervisilor rotitori. Innoptare in Konya hotel 4*.

Ziua 3 - 27.04.2018

Cappadocia

Dupa micul dejun, plecare catre CAPPADOCIA; pe drum se viziteaza Caravansaraiul Sultan Han, un han important datand din sec. 13, folosit de-alungul Drumului Matasii. Optional, se pot vizita Valea si Cheile Ilhara, sapate de natura in relieful vulcanic pe o lungime de 16 km in partea de sud a Cappadociei.
Optional, participarea la un ritual al Dervisilor rotitori, o ceremonie de 45 minute care reprezinta o calatorie mistica prin dragoste spre adevar si perfectiune. Cazare la hotel boutique 4* in Cappadocia.

Ziua 4 – 28.04.2018

Cappadocia

La primele ore ale diminetii excursie optionala cu BALONUL cu aer cald; este o experienta unica ce nu poate fi exprimata in cuvinte, trebuie traita pentru a putea fi inteleasa cu adevarat, peisajele selenare admirate din balon sunt cu adevarat captivante si alcatuiesc un decor desprins din basmele copilariei.
Calatoria prin Cappadocia continua catre vaile Pasabag si Devrent, unde veti admira turnurile sculptate de natura in stancile asemanatoare unor cosuri de fum sau ciuperci ce par locuintele unor creaturi din povestile fantastice. Aceasta zona este faimoasa si pentru orasele sale subterane locuite in trecut de populatie pentru a se ascunde de ostile invadatoare care veneau din Est. Veti avea ocazia sa vizitati un asemenea oras subteran cu ale sale tunele, sisteme antice de aerisire, camere de depozitare si uriase pietre de moara folosite la blocarea pasajelor in caz de urgenta. Excursia include si o vizita la un centru traditional de olarit, solul din zona fiind folosit de secole pentru producerea vaselor de ceramica. Innoptare la hotel boutique 4* zona Cappadocia.

Ziua 5 – 29.04.2018

Cappadocia

Dupa micul dejun, ziua incepe cu o vizita la un centru de prelucrare manuala a covoarelor traditionale turcesti pentru a admira cum se tes minunatele si migaloasele covoare; calatoria continua catre Goreme, renumita pentru stancile in forma de cosuri de fum modelate de-a lungul mileniilor de eroziunea eoliana, dar si pentru bisericile sapate in stanci de catre primii crestini din secolele 10-13. In continuare se viziteaza valea Porumbeilor si Uchisar, unde veti admira miile de casute de porumbei sapate in stanci de-alungul secolelor, iar ziua va fi incununata cu o priveliste panoramica minunata din cel mai inalt punct al regiunii. Innoptare la hotel boutique 4* din Cappadocia. Optional Seara turceasca (include cina si muzica traditionala intr-o locatie traditionala).

Ziua 6 – 30.04.2018

Antalya

Mic dejun si Check out de la hotel, retur in Antalya cu microbuz/autocar; innoptare hotel 4* in Antalya.

Ziua 7 - 01.05.2018

Antalya

Mic dejun; tur de o zi in Antalya cu vizitarea cartierului vechi Kaleici cu stradutele inguste si casele traditionale, portul roman de unde veti admira o priveliste minunata, poarta lui Hadrian datand din perioada imperiului Roman, Turnul cu Ceas datand din perioada Imperiului Otoman, etc.
Turul continua cu vizitarea Cascadei Karpuzkaldiran, spectaculoasa prin caderea acesteia de pe stancile abrupte direct in Marea Mediterana. Vizita la centre comerciale pentru shopping - piele si bijuterii. Innoptare in Antalya, hotel 4*.

Ziua 8 - 02.05.2018

Plecare din Antalya

Mic dejun si transfer la aeroport si retur in Bucuresti.

Grabeste-te! Oferta in limita locurilor disponibile!

Pentru rezervari si detalii: 
rezervari@romaristravel.ro;
tel.0723/ 699.399; 0740/ 699.399
In afara programului ne puteti contacta prin e-mail: romaristravel@gmail.com.
Program
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00;
Sambata : 10:00 - 14:00;
Duminica: INCHIS.