Destinatia: Hotel Opera, Mamaia, Romania

Solicita oferta

Solicita oferta

Cea mai noua locatie construita pe malul Marii Negre, Hotelul Opera va sta la dispozitie cu cele 89 camere, toate cu vedere la mare, din care 4 suite exclusiviste, 2 fiind situate la ultimul nivel al hotelului, oferind o priveliste unica asupra marii.

In acest spatiu unic al litoralului romanesc, inaugurat in luna mai 2017, ne propunem sa va oferim detasare totala de cotidian, prin anticiparea dorintelor si asteptarilor dumneavoastra. Ne dorim ca timpul petrecut in Complexul Opera sa fie masurat doar in zile insorite petrecute fie pe plaja privata a hotelului sau la piscina, si in seri elegante in care mancarurile si bauturile rafinate servite in restaurantul si barurile hotelului va vor desfata simturile.
Complexul Opera va pune la dispozitie un pachet complet de servicii de excelenta, un personal bine instruit, dar mai ales dotari de ultima generatie, moderne si unice pe riviera romaneasca.

Hotel Opera este in acelasi timp si locul ideal pentru calatoriile de afaceri. Punem la dispozitie o sala de conferinte performant dotata pentru a multumi chiar si cele mai exigente cerinte. Aceasta este amplasata la ultimul etaj al hotelului si este inconjurata de o terasa care va oferta o vedere panoramica asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol.
Pentru momentele de relaxare va invitam in Sky bar, acolo unde veti fi intampinati cu gustari rafinate si cocktailuri savuroase si nu in ultimul rand, masina dumneavoastra va fi in siguranta in parcarea privata si pazita a hotelului, in limita locurilor disponibile.