Destinatia: Santorini, Grecia

Solicita oferta

Santorini, considerata cea mai frumoasa insula a Mediteranei –locul in care parca totul sopsteste “Relaxeaza-te!” . Buna dispozitie se simte in atmosfera ...si e molipsitoare!

PRET: 595 Euro/pers. ( pret redus cu 30% pentru inscrierile pana la 15.11)

Reducere 15% pentru inscrierile pana la 20.02.2018

Plecari:  10; 17; 24 iunie 2018;

Pachetul include:

  • 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Mediterranean White, 4*;
  • transport cu avionul pe ruta Otopeni – Santorini si retur, compania TAROM;
  • transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • taxe de aeroport;
  • asistenta turistica.

BONUS! Asigurare medicala si STORNO – indiferent de varsta.

Santorini, frumoasa si spectaculoasa insula (dar si cea mai scumpa), primeste anual un numar de turisti de 2 sau 3 ori mai mare decat numarul locuitorilor insulei. Desprinsa in timp dintr-un vulcan ea ofera turistilor munte si mare, alb si albastru, biserici ortodoxe dar si traditii. Merita vizitata in cadrul unei excursii optionale, sau puteti opta pentru cazarea in aceasta insula cu 5 orase.

Santorini este taramul de unde porneste mitul Atlantidei. In trecut, minunata laguna a Portului Santorini era centrul insulei. Acesta a fost scufundat de puternicele eruptii vulcanice care au schimbat topografia locului, aducandu-i in schimb celebritatea; "nisipuri" negre si rosii, faleze naturale inalte de sute de metri. Capitala Insulei, Fira, este asezata intr-un perete vulcanic, pe o faleza inalta de 300 m. Casele de un alb orbitor, cu acoperisuri rotunjite, par chilii sapate in lava pietrificata, intre acestea stradutele mici si inguste duc spre magazine si taverne cu privire la mare.

Oia este renumita prin apusurile de soare care au imbracat forma unui ritual. Imediat dupa orele amiezii oamenii incep sa se indrepte spre terasele care dau spre mare.

  Grabeste-te! Oferta in limita locurilor disponibile!
Pentru rezervari si detalii: 
rezervari@romaristravel.ro;
tel.0723/ 699.399; 0740/ 699.399
In afara programului ne puteti contacta prin e-mail: romaristravel@gmail.com.
Program
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00;
Sambata : 10:00 - 14:00;
Duminica: INCHIS.